top of page
  • Writer's pictureAndro Kullerkupp

Info koondamine tagab õiged otsused


Kui te ei leia projekti järgmise etapi lõpetamiseks vajalikku teavet, siis on see teie jaoks kahtlemata häiriv. Halvimal juhul seab see projektid ohtu, paneb teid tähtaegu ületama ja takistab teil eesmärkide saavutamist. Kui kogu organisatsiooni tehnoloogia ja protsessid pole standardiseeritud ega integreeritud, ei tööta süsteemid koos ja õige teabe leidmine võib osutuda võimatuks. E-posti, vestluste, slaidiesitluste, dokumentide ja arvutustabelite kaudu levitatav teave on mujal ja eraldatud parasjagu käsil olevast tööst. Selle tulemusel ei ole tähtsatele andmetele võimalik ligi pääseda ja need võivad aeguda.


Tegelikult kulutame hinnanguliselt 36% tööpäevast teabe otsimisele ja koondamisele. Ja 44% ajast ei leia me ikkagi teavet, mida töö tegemiseks vajame. Selle tulemuseks on ebatäpse või ebapiisava teabe põhjal tehtud otsused ja võetud meetmed, alates ekslikult varasemale arvutustabeli versioonile viitamisest, millega teie meeskond töötab või oluliste üksikasjade puudumisest meiliahelas, kuhu teid polnud kaasatud või aegunud andmetest slaidiesitluses, kuni selleni, et te ei leia üldse mingit teavet. Kui õigeaegselt jälile saate, võib see ebatäpne teave viia üksnes ümbertegemiseni; kuid sellised ebatäpsused võivad avastamata jäämise korral olla projektide ja algatuste jaoks katastroofilised.


Lisaks aja raiskamisele ja ümbertegemisele (või millelegi halvemale), muudab kogu see teabe otsimine meid ka tunduvalt vähem produktiivseks. Ameerika Psühholoogilise Assotsiatsiooni hinnangul võib kuni 40% meie tööajast kuluda mitme ülesande vahel pendeldamisele. Nii et iga kord, kui peate õige teabe otsimiseks oma tegevuse peatama, pidurdub ka teie projekti areng.

 

Lahendus: hoidke end kursis ja tegelege ühe infoallikaga


Teabe koondamine ühele platvormile, mis toimib teie ainsa infoallikana, võib teie jaoks pikas perspektiivis oluliselt aega säästa. Kui teave on tsentraliseeritud sinna, kus kõik selle üles leiavad, võite säästa kuni kolm tundi päevas.

Ja töötades ühel platvormil, ei pea te mitme rakenduse ja ülesande vahel pendeldama ning saate iga päev säästa veel kolm tundi.


Et luua kohta, kus teie ja kogu teie meeskond leiaks projekti edasiviimiseks vajalikku korrektset teavet, otsige platvormi, mis võimaldab teil teavet koondada ja mida saaks ühendada teiste ettevõttes kasutusel olevate süsteemide ja rakendustega.


  • Säästke tsentraliseeritud platvormi kasutades aega, mis muidu kuluks e-kirjadest manuste otsimisele, et ühiselt töötada ja dokumente, esitlusi, videoid ja muud jagada. Otsige platvormi, mis ühildub sisu loomise süsteemidega nagu Google Drive ja Microsoft Office 365.

  • Saage kõigi töökaaslastega ühele lainele tsentraliseeritud teabejagamiskeskuste abil, mis võimaldavad meeskondadel samas rütmis töötada ja info otsimiseks kuluvat aega kokku hoida. Leidke platvorm, mis hõlbustab kohandatud ressursside loomist mallide ja vidinatega — ilma IT osakonna abita.

  • Lõpetage mitme rakenduse vahel pendeldamine, viige kõik oma ülesanded, tööde nimekirjad, vestlused ja andmed ühte tööruumi, mis integreerub ettevõtte lemmikrakendustega, sealhulgas Box, Tableau, DocuSign ja Dropbox.


Küsi täpsemalt andro@vertex.ee

37 views
bottom of page